QUI SOM

BENVINGUT AL LLOC ON ETS IMPORTANT

Els nostres valors

Basem el concepte del Centre Residencial CleceVitam Daurada en les noves maneres de viure l’edat de l’adult gran. Entenem i promovem l’envelliment actiu, on les persones tenen activitats socials i culturals, tallers per a l’aprenentatge i la millora de capacitats, exercici físic, propostes organitzades per la mateixa comunitat de residents…

L’equip professional

Volem que conegueu l’equip de professionals que fan realitat el nostre concepte de centre residencial. Ens guiem per la cultura del bon tracte i de l’atenció permanent i personalitzada a les teves necessitats i al foment constant de les capacitats que encara conserves. Ens satisfà dedicar esforços a grans persones i poder formar una gran comunitat, amb personalitat pròpia i amb projectes estimulants per a tothom.

Per què el nostre centre?

El Centre Residencial CleceVitam Daurada aporta tot el que puguis desitjar per sentir-te com a casa. Gaudireu tant de la tranquil·litat de les estances interiors com de les passejades per l’entorn, format pels parcs, jardins, places i carrers comercials de Tarragona. Situat al costat de zones esportives i escolars, us permetrà gaudir sempre que vulgueu un contacte intergeneracional que tan productiu resulta per a tothom.

ELS NOSTES VALORS

LES PERSONES, PROTAGONISTES DELS SEUS PROJECTES